SERVICE

Allvisual reclame Affligem

BELETTERING VAN ALLE VOERTUIGEN

Onze belettering bestaat uit de beste kwaliteit van vinyl. Alles is mogelijk met belettering. Wij maken steeds een aangepast voorontwerp dat past bij uw bedrijf en uitstraling. U heeft ook de mogelijkheid  om belettering en car-wrap te combineren voor een perfect eindresultaat.

Allvisual reclame Affligem

CARWRAP VAN ALLE VOERTUIGEN

Carwrap, de volledige make-over van uw privé of bedrijfsvoertuig, dit in een enkele kleur of helemaal bedrukt naar uw idee. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw voertuig totaal te restylen, zolas lederlook of een gouden voertuig.

Allvisual reclame Affligem

BEDRUKKEN VAN  SPANDOEKEN

Alle maten van spandoeken en bijhorende frames, haakse muurbanners, muurbanners, roll-up banners.
Allvisual zorgt voor een volledig afgewerkt eindproduct, ook voor de plaatsing moet u zich geen zorgen maken. Allvisual werkt op alle hoogtes!

Allvisual reclame Affligem

DIVERSE SOORTEN  BORDEN

Wij bieden u een waaier van materialen aan om uw reclame of boodschap op een bord te drukken of via een sticker op een bord tekleven! materialen zoals trespa, diebond, kanaalplaat of foamborden maken wij steeds op de juiste afmeting.

Allvisual reclame Affligem

ZANDSTRAALFOLIE OP  GLAS

Zandstraalfolie kan op vele manieren gebruikt worden. Om privacy te creëren in bepaalde ruimtes, of als belettering op een discrete manier op uw ramen aan te brengen.

Allvisual reclame Affligem

ALLE SOORTEN  FREESLETTERS

Een opvallende reclame in 3D, met of zonder verlichting achter, het geeft een speciale dimensie aan je gevel maar ook binnen in uw showroom komen ze tot een mooi resultaat.

Allvisual - Textiel - borduren

RUIME KEUZE IN  TEXTIEL

Reeds vele jare nbieden wij ook alle soorten van textiel aan, deit gaat van polo’s, T-shirten, jassen, hemden tot cap’s en nog veel meer. al deze textiel met jouw persoonlijk gegevens of andere wensen op gedrukt of geborduurd.

Allvisual - Flex Frame / Canvas doeken

FLEX FRAME / CANVAS DOEK

Nood aan een “nieuwe look” in uw interieur?
Bekijk even ons gamma flex frames in combinatie met canvasdoek!
Snelle plaatsing en een nog snellere vervanging van doek.